.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Іванчук Андрій

#Яценюк влаштує офіс у захопленому фітнес-клубі, – #Лещенко

yacenuk-kamikadze1-500x433

 

Представники «Народного фронту» окупували фітнес-центр «Софійський».

Пов’язана з партією «Народний фронт» і Андрієм Іванчуком компанія «БФ груп» незаконно захопила фітнес-центр «Софійський» в центральному районі Києва.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Сергій Лещенко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За словами Лещенка, до нього звернулися власники захопленого спорткомплексу з проханням про допомогу. Нардеп наголошує, що чуже майно «Народний фронт» захоплює, використовуючи всіх своїх представників на високих посадах – «за підтримки поліції (Аваков, Народний фронт) і виконавчої служби (Петренко, Народний фронт)» зайняли частину приміщень, заварили ґратами доступ в спорткомплекс і почали освоюватися на місці. Місцеві розповідають, що тут буде офіс партії Яценюка-Іванчука «.

«Іванчук-Гранц-Яценюк-Бурбак і Петренко з Аваковим, що приєдналися до них, – ілюстрація того, як псевдополітики без ідеалів і цінностей, які дорвалися до влади на крові, переплутали пріоритети і замість будівництва європейської країни вирішили опуститися до банального переділу фітнес-клубів. Головне при цьому голосніше крикнути „агенти Путіна навколо“ – щоб не заважали їм красти», – пише Лещенко.

ЦЕ ЦІКАВО

  • На яких літаках літають депутати Льовочкін, Хомутиннік, Тригубенко, Бойко, Загорій та Новінський. Відео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов