.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Ричкова Тетяна

Військовослужбовців, які приєдналися до блокади окупованого Донбасу, має бути покарано, – нардеп Ричкова з БПП

porohenko-solidarnist1

 

 

До офіцерів та солдат звернулися нардепи-колаборанти з БПП із закликом припинити блокування залізниці, повідомляє sprotiv.org.

Військові, які приєдналися до блокування залізниці, повинні бути покарані. Про це народний депутат від фракції партії «Блок Петра Порошенко» Тетяна Ричкова заявила в інтерв’ю журналістам у ВР, передає прес-служба політсили.

“Сьогодні діючі військовослужбовці, які несуть службу в 16-му батальйоні 58 бригади Збройних сил України, оголосили про участь у блокуванні залізниці, яка з’єднує Україну і окуповані території. Але ця, так звана, блокування не має нічого спільного з боротьбою проти ЛНР/ДНР. Представники уряду сьогодні чітко і аргументовано довели – блокування підриває енергетичну безпеку України, веде до зупинки підприємств, які забезпечують теплом десятки міст на лінії зіткнення, забезпечують робочі місця для сотень тисяч українських громадян, які проживають на прилеглих територіях проведення АТО», — зазначила Тетяна Ричкова.

Вона додала: “Що може стати наслідком, коли українські підприємства припинять роботу з-за відсутності необхідних ресурсів? Авдіївка та десятки інших міст перетворяться в Алчевськ. Сотні тисяч розлючених безробітних вийдуть на вулиці і вже завтра стануть членами нового «руського світу», який своїми руками створюють організатори блокування».

На думку нардепа, найбільшу тривогу викликає те, що «ці політики для задоволення власних політичних амбіцій, з бажанням хоч якось підняти свої рейтинги, вдаються до найгіршого – до своїх зрадницьким діям вони намагаються залучати військових. Тим самим підривають обороноздатність України».

Парламентарій звернулась до офіцерів і солдатів як до захисників України із закликом припинити блокування залізниці, яка з’єднує Україну і окуповані території.

“Своїми діями ви знищуєте віру народу в українську армію, ви проміняли почесний обов’язок захисника Вітчизни на роль маріонетки політиків-невдах. У той час, коли Україна веде війну, такий вчинок рівнозначний зраді Батьківщині», – підкреслила народний депутат.

“Я вже направила депутатське звернення до міністра оборони України, генеральному прокурору і голові Служби безпеки України з вимогою дати юридичну оцінку діям військовослужбовців Збройних сил України, які будуть приймати участь у блокуванні залізничного сполучення з окупованими територіями і притягнути їх до відповідальності. Я також вимагаю притягнути до відповідальності організаторів залучення військовослужбовців Збройних сил України до протиправних дій і зраду присязі служіння народові України», — резюмувала Тетяна Ричкова.

ЦЕ ЦІКАВО

Обговорення

Нажаль, коментарі закрито.

К сожалению, комментарии закрыты.

квартиры от хозяев
Close
Додавайтесь у соц.мережах
Не пропустіть наші свіжі новини
БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов