.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Заверуха Віта

Нардеп Юрій Тимошенко прикував себе наручниками до політв’язня Віти Заверухи. Фото

Zaviruha-Vita15-500x375

 

Під час судового засідання у справі «вінницьких месників» в Апеляційному суді Києва депутат прикував себе наручниками до обвинуваченої Віти Заверухи, повідомляє sprotiv.org.

Патріотку звинувачують у розбійному нападі на СТО.

«На суді по справі „Вінницьких месників“, депутат Тимошенко причепив Віту Заверуху до себе наручниками і сказав, що без неї не піде» – написала у Facebook помічник народного депутата Ігоря Мосійчука Тетяна Близнюк.

У коментарях зауважили, що депутат Юрій Тимошенко раніше обіцяв так зробити. У нього вже 27 патріотів на поруках.

«А що лишається робити, якщо не чують. Якщо феміда осліпла та оглухла? А тим депутатам, які стають проти беззаконня, лише можна подякувати. Коли свавілля продовжується, тоді і потрібні такі неординарні методи противаги» — пише у коментарях Тетяна Панасенко.

 

Віта Заверуха є активісткою радикальних націоналістичних організацій і боєць батальйону «Айдар». На судовому засіданні вона порізала собі вени.
Торік, 4 травня в Києві вбили двох міліціонерів і трьох — поранили. За підозрою у цьому злочині та розбійному нападі на АЗС затримали вінничан 21-річного Євгена Кошелюка та 18-річного Андрія Романюка й киянина Миколу Мнишенка, 18 років. Четвертий підозрюваний був вбитий під час спецоперації — 24-річний харків’янин Вадим Пінус. На ранок схопили вдома на Вінниччині 19-річну Вікторію Заверуху.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Вита Заверуха такой же герой как Надежда Савченко, — блог Виталия Телиженко. Видео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов