.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Бурбак Максим

Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак задекларував п’ять квартир і 22 автомобілі

Burbak-Maxim1-500x281

 

Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак задекларував п’ять квартир, будинок, дві земельні ділянки та 22 автомобілі, повідомляєНаціональне бюро розслідувань України.

Народний депутат є власником квартири площею 113,4 м.кв. та земельної ділянки площею 1000 м. кв. Також йому належить 30% квартири площею 88,5 м кв., ще 30% і 40% якої належать громадянам України Олексію Юрійовичу Бурбаку та Олені Федорівні Бурбак.

Е-декларація політика розміщена на сайті НАЗК.

Крім того, він задекларував квартиру в Києві площею 100 м кв., яка знаходиться у власності ФОП Наталії Володимирівни Кюрджієвої.

У свою чергу, дружина Бурбака володіє квартирою в 106,1 м кв., житловим будинком площею 82,6 м кв., земельною ділянкою в 2474 м кв. та третиною квартири площею 54,7 м кв. (інша частина цієї квартири знаходиться у власності громадянки України Ольги Петрівни Лопатіної).

Керівник фракції «Народного фронту» також володіє легковим автомобілем ВАЗ 2108 (рік випуску — 1990), а от його дружина — легковим автомобілем Mitsubishi Pajero (рік випуску — 2003), дев’ятьма вантажними автомобілями й 11 причепами і напівпричепами.

Дружина політика є власницею 100% приватного підприємства «ТБ ЛОГ», яке у грошовому вираженні має вартість у 4 млн грн, 1 % — товарна біржа «Буковинська універсальна біржа» з грошовим вираженням у 2 тис грн та цінними паперами номінальною вартістю 10 тис грн.

У графі «Доходи» Бурбак зазначив, що минулого року жив лише на заробітну плату, загальна сума якої склала 77 тис 925 грн, а от його дружина отримала 1 млн 198 тис 944 грн доходу від відчуження рухомого майна та 52 тис 150 грн доходу від відчуження цінних паперів і корпоративних прав.

Парламентарій не має рахунків у банках та готівкових коштів, проте дружина політика у банку тримає 1 млн 328 тис 498 грн, а в готівці — $30 тис, 19 тис євро та 2,5 млн грн.

Нагадаємо, що всі чиновники вищої ланки повинні подати декларації про доходи та активи через систему електронного декларування до кінця жовтня, а влада зобов’язана забезпечити вільний доступ громадськості до цих даних. Виконання цього зобов’язання — структурний маяк МВФ.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Народный фронт Яценюка заплатил около 2 млн гривен сестре экс-регионала и главного кнопкодава парламента Антона Яценко. Видео
  • Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак задекларував п'ять квартир і 22 автомобілі
  • «Маленький Федорович»: лидера фракции Народный фронт Максима Бурбака сравнили с Януковичем за любовь к вертолетам
  • Стали известны имена друзей коррупционера Яценюка, спасших его яйца от Барны. Расследование. 3 фото
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов