.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Лялька (Горган) Олександр

Лялька Медведчука перемогла у конкурсі на посаду голови Київської ОДА

Medvedchuk-peremig1-500x375

 

Конкурс на посаду голови Київської обласної державної адміністрації виграв чинний голова Вишгородської районної державної адміністрації Олександр Горган.

Про це розповіло Радіо Свобода, яке стежило за перебігом конкурсу, проведеного Комісією з питань вищого корпусу державної служби, й оголошенням його результатів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Олександр Горган переміг із великим відривом. Він отримав результат у 18,03 бала, тоді як найближча його суперниця – голова Васильківської районної ради та дружина радника Віталія Кличка Наталія Баласинович – 14,02 бала.

За стандартною процедурою кандидати на посаду склали тести на знання законодавства і пройшли співбесіди з членами Комісії з питань вищого корпусу державної служби.

Загалом у конкурсі на посаду голови Київської ОДА було 5 фіналістів.

Указ про призначення голови ОДА має підписати президент після узгодження Кабінетом міністрів.

У 1995 році у Ляльки починається кар’єра в УНКМО. Він стає заступником голови цієї організації. За чотири роки увійшов до складу Національної ради з питань молодіжної політики при президентові Кучмі. Цю ж раду очолював Віктор Медведчук. Пізніше Лялька входив на виборах до передвиборчого списку СДПУ(о).

У 2008 році змінив прізвище з Ляльки на Горгана, а 2010 року очолив КП «Київський водний стадіон». В політичних кулуарах говорили про зв’язки Горгана (Ляльки) із регіоналами. І, знову ж таки, як і у випадку з УНКМО, не обійшлося без претензій щодо нецільового використання бюджетних коштів. Розслідуванням справи займалася програма «Гроші» на «1+1».

Нагадаємо, що Петро Порошенко починав свою політичну кар’єру членом політбюро СДПУ(о) Медведчука.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Лялька Медвечука для области. Что известно о новом киевском губернаторе. Расследование
  • Лялька Медведчука перемогла у конкурсі на посаду голови Київської ОДА
  • Для чого Порошенку медведчуківський Лялька?
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов