.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Поляков Максим

Нардеп з партії Яценюка-Авакова погрожував журналісту Михайлу Ткачу через пост про «подаровані» машини

Polyakov-Maxim1

 

Нардеп від «Народного фронту» Максим Поляков погрожував написанням заяви про злочин журналісту Михайлу Ткачу, який звернув увагу, що Поляков «подарував» Уманському відділу поліції два автомобілі «Рено», хоча, згідно із декларацією, живе лише на зарплату.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Ткач і оприлюдним скріншоти поста Полякова, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Поста Полякова з погрозами у Facebook вже немає.

«Після мого вчорашнього посту на фейсбуці народний депутат Максим Поляков від НФ погрожує написати заяву про злочин», — написав Ткач.

«Прошу негайно спростувати поширення неправдивої інформації! В іншому випадку готую заяву про злочин…», — йдеться у зверненні Полякова до Ткача.

«Громадянин Михайло Ткач, який називає себе „журналістом“, розповсюджує явно замовну та брехливу інформацію. Ви, шановний, займаєтесь аналізом заробітної плати державного службовця, не оцінюючи декларацію в цілому і не за один рік… — це перше! Друге — прочитайте український тлумачний словник і знайдіть! для себе різницю між словами „вручив“(будучи запрошеним на офіційний захід) і „подарував“!», — написав Поляков.

Зазначимо, що у повідомленні Полякова раніше було вказано: «Піклуючись про безпеку уманчан, до Дня міста подарував патрульним поліцейським транспортний засіб, який дасть змогу їм ефективніше виконувати свої обов’язки».

ЦЕ ЦІКАВО

  • НАБУ оприлюднило кадри отримання хабарів для Полякова і Розенблата. Відео. Розшифровка розмов
  • Нардеп #Поляков купив 2 телефони iphone 7 на отриманий хабар, — #Лещенко. Відео
  • Нардеп з партії Яценюка-Авакова погрожував журналісту Михайлу Ткачу через пост про «подаровані» машини
  • Соратники Яценюка Поляков та Дейдей захищають прокладку, пов'язану з Мартиненком
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов