.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Єфремов Олександр

Опубліковані кадри як під керівництвом зрадника України Олександра Єфремова над облрадою Луганщини підняли російський окупаційний прапор. Відео

Efremov-separ1

 

В інтернеті з’явилося відео присутності екс-лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова на проросійському мітингу в Луганську в березні 2014 року.

Відповідний ролик з’явився на каналі TVgolosnaroda на Youtube 6 серпня 2016 року, повідомляє sprotiv.org.

Єфремов виступив на площі перед сесією обласної ради, на якій депутатами було прийнято рішення провести «референдум» про відділення Луганської області від України, «залишивши за собою право звернутися по допомогу до братнього народу Російської Федерації».

Лідер парламентської фракції ПР тоді заявив, що «призначення нової влади не відповідає ні Конституції, ні законам України».

На мітингу також були присутні мер Луганська Сергій Кравченко і його заступники Заза Зухбая і Олександр Ткаченко, голова обласної адміністрації Володимир Пристюк, скандально відомий депутат облради від ПР — сепаратіст Арсен Клінчаєв, директор телеканалу «ЛКТ» (Луганське кабельне телебачення) Герман Кудінов, голова облради Валерій Голенко, депутати ВР Сергій Дунаєв і Сергій Горохов.

 

 

Проросійського сепаратіста Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними Генеральної прокуратури, намагався вилетіти до Відня. 1 серпня Печерський районний суд Києва арештував його на 2 місяці.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Єфремов підозрюється в скоєнні умисних дій з метою зміни меж України, в причетності до створення терористичної організації «ЛНР» і заволодіння майном підприємства «Луганськвугілля».

За словами Луценка, інкриміновані екс-«регіоналові» статті не передбачають застави або домашнього арешту як запобіжного заходу.

2 серпня колишній депутат Ради від ПР Володимир Ландік заявив, що Єфремов був організатором захоплення будівлі Луганської обладміністрації та обласного управління Служби безпеки України в березні 2014 року.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Журналист Филимоненко опубликовал архивные кадры основания «ЛНР» сэпаром-регионалом Ефремовым. Видео
  • Завтра знову відпустять? Сєпара Єфремова Єфремова конвоювали до Луганської області
  • Сепар-регионал #Ефремов в суде проболтался о VIP-условиях своего содержания в СИЗО. Видео
  • Похоже, следующим, кого освободит генпрокурор Луценко из СИЗО, будет Ефремов. Подробности
  • Єфремов по телефону тиснув на слідство, а у його сина знайшли 33 млн франків у Швейцарії. Розслідування
  • Опубліковані кадри як під керівництвом зрадника України Олександра Єфремова над облрадою Луганщини підняли російський окупаційний прапор. Відео
  • «Права рука» Єфремова — Віктор Тихонов сплив у Криму та патякає, як Росія врятувала Луганськ. Подробиці
  • Судья Печерского райсуда Кристина Тарасюк разрешила экс-регионалу и сепаратисту Александру Ефремову сбежать в Россию
  • Єфремов з початку року роздеребанив з держбюджету понад 1 млрд грн
  • Регіонал Єфремов бреше на Сороса та Податковий Майдан
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов