.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Луценко Юрій

«Бригада» Кононенка-Грановського в повному складі перепризначена на керівні посади в Гепрокуратуру

Trygubenko-banda1-500x300

 

Нардеп Чумак вважає, що у ГПУ продовжують діяти корупційні схеми на посадах. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Нові призначення в Генеральній прокуратурі доводять, що вся «бригада «Кононенка-Грановського» в повному складі перепризначена на керівні посади в Департамент із розслідування особливо важливих справ у сфері економіки.

Про це позафракційний народний депутат Віктор Чумак заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Скажу чесно, перші враження після призначень в ГПУ в мене були 50/50. Ніби і добре, що змінили Севрука, Говду, Заліска, але при цьому залишився Столярчук і повністю зберіг контроль над проведенням досудового слідства. Я утримувався від коментарів, хотів побачити реальні справи. Побачив:(
В останні дні димова завіса розсіялася, і стало зрозуміло, що „все залишилося під контролем“:(
Свіжі призначення в Генеральній прокуратурі доводять, що вся „бригада“ Кононенка-Грановського в повному складі перепризначена на керівних посадах в окремий департамент з розслідування „особливо важливих справ у сфері економіки“ — Сус, Гуцуляк, Павловський, Павлюк…
Усі ті, хто породжував і курував розслідування замовних справ проти Шабуніна, Каська, Сакварелідзе, керував обшуками в Одеській ОДА.
Який сигнал дає цим суспільству та іншим прокурорам новий Генеральний прокурор?! Правильно: виконання замовлень не просто не буде каратись, воно буде заохочуватись! Можливо, я не правий і вони такі круті профі, Юрію Луценко?» — написав Чумак.

Нагадаємо, Юрій Луценко був призначений генеральним прокурором 12 травня 2016 року. Щоб це стало можливим, Верховна Рада ухвалила зміни до законодавства, що дозволяють стати генпрокурором куму президента Порошенка без юридичної освіти.

Луценко вже зробив перші кадрові перестановки у відомстві — звільнив з посад заступників генпрокурора Юрія Севрука і Олега Заліско.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Як одним підписом Луценко зруйнував справу проти Бахматюка на 1,2 мільярда. Розслідування
  • Генпрокурор #Луценко забрав у НАБУ справу про виведення 1,2 мільярда з банку Бахматюка
  • Заяви генпрокурора Луценка щодо посла Йованович неправдиві, – Держдеп США
  • Луценко заявил, что пленки Мельниченко – операция ФСБ против Кучмы
  • 5,5 млрд доларів, — на вкрадені з «Приватбанку» гроші купували яхти і картини Пікассо
  • Репресії по-новому. Генпрокуратура Луценко отримала доступ до телефонів «автомайданівців» у сфабрикованій справі про «побиття яйцями»
  • Генпрокурор #Луценко звинувачує громадських активістів у ''тотальній ненависті до влади''
  • Кучмізм переміг! Майно майора Мельниченка арештували, є клопотання Генпрокуратури про взяття його під варту
  • Суд разрешил Генпрокуратуре Луценко получить доступ к звонкам и переписке журналиста «Новое время» Кристины Бердинских
  • Депутати вимагають зустрічі з Луценком через доступ ГПУ до телефону журналіста Радіо Свобода Седлецької
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов