.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Мельник Петро

Екс-регіонал Петро Мельник через суд поновився на посаді ректора Національної податкової академії. Подробиці

Melnik-Petro4-491x500

 

Ректор та регіонал, спійманий на хабарі, по-новому повернувся до роботи в Податковій академії в Ірпені, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Колишній ректор Національної податкової академії Петро Мельник через суд поновився на посаді.

«Сьогодні Мельник приніс в Ірпінську виконавчу службу відповідні судові документи для відновлення його на посаді ректора», — сказав співрозмовник агентства УНІАН.

Нагадаємо, Мельника затримано 27 липня 2013 року під час отримання від двох громадян хабарів за вступ їх родичів до Національного університету Державної податкової служби.
27 липня 2013 року міліція затримала ректора Податкової академії Петра Мельника за підозрою в отриманні 120 тис грн хабара.

Його помістили під домашній арешт, але 8 серпня 2013 року Мельник зняв електронний браслет стеження і втік у США.

1 квітня 2014 року Мельник повернувся у Україну, його затримали співробітники міліції. Пізніше Мельника звільнили під заставу 609 тис грн.

8 липня 2015 р, Ірпінським міським судом Київської області завершено судовий розгляд кримінальної справи за обвинуваченням екс-ректора Мельника у вимаганні та повторному одержанні неправомірної вигоди на загальну суму 120 тис. грн за вирішення питання про вступ у Національний університет державної податкової служби України. Суд своїм рішенням виправдав Мельника. Генеральна прокуратура України оскаржила цей вирок.

На початку листопада 2015 року Апеляційний суд Київської області скасував рішення суду, яким виправдано Мельника. Справу направлено на новий судовий розгляд.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Екс-регіонал Петро Мельник через суд поновився на посаді ректора Національної податкової академії. Подробиці
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов