.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Гончаренко Олексій

На нардепа з БПП Олексія Гончаренка завели справу за посягання на цілісність України. Документ

Goncharenko-Oleksyi3-500x308

 

Генеральна прокуратура порушила кримінальне провадження стосовно депутата («Блок Петра Порошенка») Олексія Гончаренка за фактом замаху на територіальну цілісність і недоторканність України. Провадження було розпочато за зверненням нардепа Ігора Мосійчука.

Про це в суботу, 4 червня 2016 року, заявив депутат (Радикальна партія) Анрій Лозовий, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«На народного депутата від БПП, відомого одеського сепаратиста Олексія Гончаренка відкрили кримінальне провадження по статті 110 кримінального кодексу України – посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, а також статті 161 – порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, належності і їх ставлення до релігії», – повідомив пан Лозовий у своєму Фейсбуці.

За його словами, Ігор Мосійчук підкріпив своє звернення в ГПУ якісною доказовою базою, яка свідчить «про просування Гончаренком ідей «русского мира» в Одесі, зустрічі з кураторами з ФСБ і підривну антиукраїнську діяльність в цілому».

Goncharenko-Oleksyi-criminal1

 

Нагадаємо, Олексій Гончаренко був обраний народним депутатом за списками «Блоку Петра Порошенка», куди він був включений під №40.

Раніше Олексій Гончаренко обіймав посаду голови Одеської обласної ради, був членом Партії регіонів і проросійської партії «Союз», яку очолював екс-голова Антимонопольного комітету, колишній мер Одеси і батько Олексія Гончаренка Олексій Костусєв.

ЦЕ ЦІКАВО

  • На нардепа з БПП Олексія Гончаренка завели справу за посягання на цілісність України. Документ
  • Гончаренко в качестве министра — это не реформы устраивать, а на потоки сесть и правильно их направить, — журналист Сазонов. Подробности
  • Нардеп із #БПП Олексій #Гончаренко вирішив приховати своє регіоналівське минуле
  • Нардеп из БПП Алексей Гончаренко «кинул» французский банк на $100 миллионов. Подробности
  • Экс-регионал Алексей Гончаренко подтвердил, что претендует на дерибан здравоохранения
  • Алексей Гончаренко. Агент Кремля из блока Порошенка. Расследование. 3 фото. Видео
  • Олексій Гончаренко з Блоку Петра Порошенка 4 роки тому відносив Одесу до Новоросії
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов