.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Яценюк Арсеній

Накрав мільярди? #Яценюк після відставки їздить кортежем з чотирьох авто вартістю 9 млн.грн. 2 фото

Yacenuk-kortez2-500x281

 

Особиста охорона перекриває дорогу на Межигір’я для виїзду чотирьох авто екс-прем’єра загальною вартістю 9 млн. грн, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Поки деякі ЗМІ поширюють інформацію про те, що після відставки з поста глави Кабміну Арсеній Яценюк втік до Аргентини, журналісти зустріли його неподалік Межигір’я, де живе політик. Виявилося, що лідер партії Народний фронт максимально посилив свою службу охорони і їздить з помпезним кортежем. За підрахунками чотири машини Яценюка потягнуть на 9 млн грн в цілому.

Так як Арсеній Яценюк зараз не є ні народним депутатом, ні державним чиновником, вранці йому поспішати особливо нікуди. Тому в будній день він виїжджає зі свого заміського будинку в селищі Нові Петрівці ближче до полудня. Особняк політика знаходиться на території, що охороняється. На в’їзді — будка охорони і шлагбаум. На дорозі, яка веде з селища Яценюка в бік знаменитого Межигір’я чергують дві іномарки з бійцями в повній амуніції: бронежилети, вогнепальна зброя.

Як тільки на горизонті з’являється броньований Mercеdes 221, на якому пересувається екс-прем’єр і його охоронці на модному позашляховику Toyota Sequoia, автоматники на мікроавтобусі Mercеdes Vito перекривають рух у всіх напрямках і утримують машини кілька хвилин.

Yacenuk-kortez3

 

Першою в кортежі йде Toyota Corola, за нею ще три машини. Вони блискавично ховаються за горизонтом.

За спостереженнями, це найбільш дорогий і добре укомплектований кортеж, на якому будь-коли пересувався колишній прем’єр-міністр. І коштують машини всі разом близько 9 млн грн: куленепробивний Mercеdes 221 можна купити за 4 млн. грн, Toyota Sequoia доставлять до Києва з США за 3 млн грн, нова Toyota Corola в салоні обійдеться в 500 тис. грн, а за Mercеdes Vito офіційний дилер хоче 1,5 млн. грн.

ЦЕ ЦІКАВО

  • НАБУ відкрило кримінальну справу про зловживання Яценюка і Петренка
  • Яценюка і дружину Авакова підозрюють у відмиванні грошей через продаж «Еспрессо»
  • Телеканал Яценюка и Авакова назвал Путина президентом Украины. Фото
  • Брєжнєвщина, — #Тимошенко оцінила подарунок від #Порошенко, що отримав #Яценюк за #безвіз
  • #Яценюк влаштує офіс у захопленому фітнес-клубі, – #Лещенко
  • Народный фронт Яценюка заплатил около 2 млн гривен сестре экс-регионала и главного кнопкодава парламента Антона Яценко. Видео
  • Как #Яценюк помог заработать российскому миллиардеру Андрею Мельниченку на новую яхту. Расследование
  • Мільярдний тендер – для смотрящих від ''Народного фронту''. Розслідування. 2 відео
  • Накрав мільярди? #Яценюк після відставки їздить кортежем з чотирьох авто вартістю 9 млн.грн. 2 фото
  • #Яценюк подозревается в получении взятки в $3 миллиона, открыто уголовное дело. Документ
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов