.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Довгій Олесь

#Луценко просять відправити Олеся Довгого за ґрати

Dovgii-Oles3-500x375

 

Лист-звернення до генпрокурора України Юрія Луценка написав кіровоградський активіст, помічник-консультант народного депутата Сергія Лещенка Андрій Лаврусь. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Ви неодноразово говорили у стінах Верховної Ради, що місце Олеся Довгого точно не в сесійній залі. А, виходячи із показаних Вами символів біля трибуни сесійної зали – за гратами. Сподіваюсь, що, перебуваючи на посаді Генерального прокурора України, у Вас вистачить повноважень і бажання, щоб об’єктивно, неупереджено та справедливо розслідувати факти підкупу виборців у 102 окрузі Олесем Довгим», — йдеться у листі до Луценка.

Андрій Лаврусь пропонує Генпрокурору перевірити законність закриття кримінальних проваджень та скасувати незаконні постанови про їх закриття, а також відновити досудове слідство та притягнути винних осіб до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, Олесь Довгий став народним депутатом України, вигравши мажоритарний округ на Кіровоградщині.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Олесь Довгий попався у Раді на збиранні в колег карток для голосування. Відео
  • Почему Олесь Довгий должен сидеть в тюрьме, но пока не сидит. Расследование
  • Во время войны политики Левочкина, Усов, Кривецкий, Гацько, Катеринчук, Винграновский и Довгий обедают на 20 тыс. гривен. Видео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов