.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Бахматюк Олег

Майже 100% інвесторів підтримали план Ukrlandfarming із реструктуризації заборгованості за єврооблігаціями, – Бахматюк

Bahmatuk-4-300x225

 

 

99,95% інвесторів єврооблігацій найбільшого в Євразії агрохолдингу Ukrlandfarming підтримали план компанії із реструктуризації заборгованості за цінними паперами на суму $500 млн під 2,5 відсотки річних. Про це заявив голова Ради директорів Ukrlandfarming та основний акціонер холдингу (95% акцій) Олег Бахматюк, відповідне повідомлення є і на Ірландській фондовій біржі, повідомляє Український інформаційний портал.

За його словами, йдеться про єврооблігації компанії на суму $500 млн. зі строком погашення у березні 2018 року. Папери торгуються на Ірландській фондовій біржі.

«Наприкінці березня Ukrlandfarming звернувся до інвесторів із пропозицією реструктуризувати виплату купонного доходу за цим боргом. Зокрема, ми запропонували виплатити готівкою 1/5 частину березневого і вересневого купона, а решту сплатити наприкінці строку погашення боргу – в березні 2018 року. На нашу пропозицію пристали майже 100 % інвесторів, які вклали кошти у наші єврооблігації», — сказав бізнесмен.

«Ukrlandfarming продовжує політику відкритості та прозорості у відносинах із кредиторами та інвесторами. Наші плани фінансового оздоровлення та відновлення стійкого зростання є зазвичай консервативними і враховують не лише поточні, але й потенційні ризики для подальшого розвитку бізнесу. Загалом компанії вдалося реструктуризувати майже мільярд доларів своїх кредитних зобов’язань, що дає можливість відновити операційно-прибуткову діяльність групи і виконати взяті на себе зобов’язання», — заявив Бахматюк. За  його словами, компанія готується до перемовин із європейськими експортно-імпортними агентствами.

«Сукупний обсяг реструктуризованого боргу до кінця травня може скласти $1,3 млрд. Це матиме величезний вплив на зовнішні ринки, бо дасть сигнал вітчизняному бізнесу, що Україна залишається привабливим економічним партнером для світу. Ми вдячні нашим кредиторам та інвесторам за розуміння ситуації і віру в нас», — додав він.

Бахматюк також відзначив, що така підтримка інвесторів та кредиторів, а також оптимістичні прогнози розвитку світового аграрного ринку дають компанії упевненість у відновленні зростання ринку, а відтак і української економіки вже у найближчій перспективі.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Мафіозі Олегу Бахматюку загрожує у США кримінальна справа про шахрайство на 1 мільярд доларів
  • НАБУ взялось за семерых подельников яичного мафиози Бахматюка по делу «ВиЭйБи Банка»
  • Справа мафіозі Олега Бахматюка: четверо адвокатів його сестри Наталії Василюк систематично не з'являються на судові засідання
  • Нацбанк oтcудил у кoмпaнии мошенника Бaxмaтюкa нeдвижимocть в Ивaнo-Фрaнкoвcкe
  • Суддя ВАКС Оксана Олійник залишила призупиненим слідство у справі мафіозі Бахматюка про заволодіння 1,2 млрд грн
  • Суд признал законными требования Укрэксимбанка к компании мошенника Бахматюка на 2,5 млрд гривен
  • Заарештовану птахофабрику мафіозі Бахматюка повторно виставили на продаж
  • Мошенник Бахматюк испугался, что его посадят, и принялся за манипуляции данными
  • Венедіктова проігнорувала засідання комітету ВР щодо незаконного закриття справи Бахматюка
  • Бахматюк корумпував Венедіктову? Офіс генпрокурора незаконно закрив справу VAB банку, коли вона перебувала на перегляді в апеляції Антикорупційного суду
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов