.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Сепару, який загвинчував полоненим солдатам болти у череп, суд дав 3 роки умовно

separ-kat1-500x375

 

Стільки ж отримав іноземний доброволець в Україні, у якого «беркута» на блок-пості знайшли двадцять автоматних патронів у машині. Не ствол, не гранату. Двадцять патронів. Так не возять зброю. Це просто не помітив, забув викласти.

Наш солдат-іноземець отримав умовно і лишився воювати. Безвилазно з початку війни. Нещодавно у новинах проскакувала подія за його участі.

Я багато популяризував базу сепарів «Миротворець» — psb4ukr.org. У широких колах солдатів. І у вузьких колах — кому провожу семінари по полюванню на сепарів.

Так от, виявилося, що той наш доброволець-іноземець в базі розшуку «Миротворця». Суд дав умовно, а його вписали. Не як сепара, а просто громадянина, що в розшуку мусарки.

Може, скоро там бути і мені? І половині ДУК, само собою. Добровольці?.. Будем висіти поруч у списку з російськими терористами.

Я не вважаю це приводом бігти валити режим Порошенка.

Те, як провалюють реформи — виведе на вулиці всіх. І без наших зусиль і втрат. Пасіонаріям краще приділити увагу доброму плануванню та навчанню. Не хочете ж, аби через п`ять років в смітники запихали за бездарність нас?

Щодо безпощадного бунту… Oleksii Tamrazov якось гарно іронізував. Що всі, хто хотів стріляти й вішати, давно міг тим зайнятися. Звідки береться стіки пустих понтів про розстріли? Почнеться — без нас не обійдеться. Зачепить усіх. І встигне ще кожен. ДУМАЙТЕ, ЩО ПОТІМ РОБИТИ.

Тому я просто розповів цікаву історію. А в цій масці брали сепарів, коли відпрацьовували прифронтові міста. Знайшов у камрадів на задньому сидінні джипа.

Будемо далі пропагувати базу «Миротворця». Хоч там менти шукатимуть і нас.

Будемо далі ловити сепарів. Хоч їх і відпускають, раз по раз.

Будемо далі учитися, розвиватися, формувати команди для розбудови держави. Хай скільки сфабрикують справ і закривають нас в «тюремні університети».

Євген Карась, фейсбук, sprotiv.org

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов