.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Каськів Владислав

Міліція вилучила мільйон з сейфу братів Каськіва. Подробиці

Kaskiv-Vlad1

Міліція вилучила 1 млн гривень із сейфа у приміщенні, що належить рідному і двоюрідному братам колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Про це сказано в тексті ухвали Печерського районного суду Києва від 27 липня 2015 року, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

З тексту судового рішення випливає, що Головне слідче управління Міністерства внутрішніх справ розслідує факт розтрати і присвоєння державних коштів керівництвом Держнацпроекту.

Досудовим розслідуванням установлено, що посадовими особами Держнацпроекту в період 2012—2014 років через підконтрольне підприємство «Державна інвестиційна компанія» на підставі довгострокових договорів надано низку позик, здійснено низку інвестицій і поповнень статутного капіталу підприємств, створених напередодні для реалізації національних проектів.

МВС заявляє, що фактично діяльність зазначених підприємств було спрямовано не на реалізацію національних проектів, а на виведення держкоштів у тіньовий оборот, перерахування їх на рахунки компаній, розташованих в офшорних зонах, і подальше присвоєння вищевказаних коштів та їх легалізацію (відмивання).

МВС вважає організатором злочинних схем саме Каськіва й наголошує, що він продовжує впливати на діюче керівництво Держагентства.

Слідство вважає, що в результаті дій Каськіва Держнацпроекту заподіяно матеріальних збитків на загальну суму 2 835 830 гривень.

Правоохоронці в рамках розслідування злочину провели обшуки в нежитлових приміщеннях ТОВ «Лекс-Фармація», які належати братам Каськіва і перебувають в обтяженні в АТ «Місто Банк».

У сейфі в цих приміщеннях вилучено 1 000 800 гривень.

«У клопотанні зазначено, що у сторони обвинувачення є достатні підстави думати, що ці кошти, одержані й легалізовані (відмиті) злочинними шляхом і на зберігання туди поміщені Владиславом Каськівим або за його вказівкою іншою причетною до злочинної діяльності групи особою», — сказано в ухвалі суду.

Своїм рішенням суд заарештував зазначені кошти.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Генпрокурор #Луценко набрехав про затримання Каськіва. Фотофакт
  • Адвокат казнокрада Каськіва не підтвердив його затримання в Панамі. Подробиці
  • Міліція вилучила мільйон з сейфу братів Каськіва. Подробиці
  • Мельничук в SMS-переписке торговался с Каськивым. 2 фото
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов