.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Скуратовський Сергій Іванович

22-річна помічниця нардепа Сергія Скуратовського стала зіркою мережі: нові 5 фото у бікіні з великими цицьками

Egorova-Valerya1-500x500

Днями в ложі преси Верховної Ради була помічена нова красуня 22-річна Валерія Єгорова, яка «вбила» журналістів і народних обранців своїми пишними формами і стала зіркою мережі, повідомляє sprotiv.org.

Дівчина є помічницею народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Скуратовського.

Зовсім недавно в мережу потрапило пікантне фото в чорному купальнику, яке викликало ще більше обговорення персони «радикалки».

Egorova-Valerya2

Egorova-Valerya3

Нова співробітниця апарату партії одіозного політика вже наступає на п’яти його протеже Олені Кошелєвої, 24-річній харків’янці, яка шукала роботу адміністратора в кафе і ресторанах рідного міста.

У мережі помічницю одного з депутатів партії Ляшка вже прозвали «радикальної жінкою», а її акаунти в соцмережах вивчили вздовж і впоперек. Кажуть, що ця дівчина, крім деяких значних зовнішніх даних, відрізняється потужними кар’єрними амбіціями. Валерія вивчає юриспруденцію в Дніпропетровському університеті імені Нобеля і є головою і засновником громадської організації «Молодіжна перспектива».

Своєю славою Валерія зобов’язана українським фотокореспондентам, які, помітивши її на балкончику для преси, націлили на дівчину всі камери, а знімки миттєво розлетілися в соцмережах.

Валерія радує депутатів численними селфі і фото поруч зі своїм білим «Мерседесом».

Egorova-Valerya4

Egorova-Valerya5

ЦЕ ЦІКАВО

Обговорення

Нажаль, коментарі закрито.

К сожалению, комментарии закрыты.

квартиры от хозяев
Close
Додавайтесь у соц.мережах
Не пропустіть наші свіжі новини
БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов