.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Гончаренко Олексій

Олексій Гончаренко з Блоку Петра Порошенка 4 роки тому відносив Одесу до Новоросії

Goncharenko-Oleksyi1

 

Народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко ще 4 роки тому повідомив в інтерв’ю «Українській правді», що російська мова має бути другою державною, так як сама Україна досить штучно зшита.

Зазначимо, що починання в темі російської мови були втілені екс-мером міста Одеси регіоналом Олексієм Костусєвим, батьком Гончаренка.

«Те, що сьогодні в Одесі прийнята програма розвитку російської мови — я вважаю, абсолютно правильно. Зараз часто говорять — «ось, йде русифікація …». В Одесі 90 % людей російськомовні, але тільки 30 % учнів загальноосвітніх шкіл навчаються російською мовою. Потрібно ввести просту практику — дати можливість батькам самим визначати, якою мовою вони хочуть, щоб вчилися їхні діти», — наголошував Олексій Гончаренко.

Також, на слова журналіста щодо  знищення української мови через те, що батьки будуть віддавати їх на російську мову навчання, український політик відповів наступне: «Я з вами не згоден. Ви фактично говорите про насильницьку українізацію мільйонів людей. Одеса не була українським містом. Одеса створювалася як центр Новоросії, в якій були росіяни, греки, українці, євреї, болгари та інші. Російська мова завжди була в Одесі, вона не внесена туди звідкись переселенцями».

Додамо, як зазначив депутат, південа частина України – це Новоросія, яка має власну культуру та історію.

«Україна досить штучно зшита. Тому що Новоросія, південна частина, була пришита до центральної України, яка мала зовсім іншу культуру та історію», — зазначив він.

Підкреслимо, що ще 4 роки тому нардеп вважав, що становлення російської мови другою державною призвело би до більш заспокійливого життя на Україні.

«Я вважаю, що на регіональному рівні сьогодні зроблено практично все можливе щодо російської мови. На рівні країни — так, моя точка зору, що російська мова повинна бути другою державною. Вважаю, що рано чи пізно це станеться. Хотів би, щоб це зробила «Партія регіонів». Більше того, я вас запевняю, що ми з вами це застанемо, що призведе до того, що життя в Україні заспокоїться», — підвів підсумки політичний порошенківський перевертень Гончаренко, повідомляє Національне бюро розслідуванбь України.

ЦЕ ЦІКАВО

  • На нардепа з БПП Олексія Гончаренка завели справу за посягання на цілісність України. Документ
  • Гончаренко в качестве министра — это не реформы устраивать, а на потоки сесть и правильно их направить, — журналист Сазонов. Подробности
  • Нардеп із #БПП Олексій #Гончаренко вирішив приховати своє регіоналівське минуле
  • Нардеп из БПП Алексей Гончаренко «кинул» французский банк на $100 миллионов. Подробности
  • Экс-регионал Алексей Гончаренко подтвердил, что претендует на дерибан здравоохранения
  • Алексей Гончаренко. Агент Кремля из блока Порошенка. Расследование. 3 фото. Видео
  • Олексій Гончаренко з Блоку Петра Порошенка 4 роки тому відносив Одесу до Новоросії
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов