.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Балога Віктор

Журналісти знайшли розкішне київське житло Віктора Балоги. Відео

PoroshenkoPutin1-500x309

 

Українські парламентарі-мільйонери клянчать гроші в платників податків, коли в країні йде війна.

Як йдеться у відеосюжеті програми “Гроші”, зарплата звичайного народного обранця становить 12 тисяч гривень, також є різноманітні пільги та матеріальна допомога.

Більшість слуг народу можна сміливо назвати мільйонерами, бо вони мають бізнес, не соромляться їздити до Ради на розкішних автівках і обідати в найдорожчих ресторанах.

Проте було оприлюднено шокуючий документ – це список нардепів, які попросили в держави гроші на проживання в столиці. Таких нужденних аж 300, кожному бюджет щомісячно компенсує 13 тисяч гривень – це 160 тисяч на рік. Утримання всіх 300 нужденних нардепів обходиться Україні в 47 мільйонів на рік.

До списку “безхатьків” потрапили прізвища далеко не бідних депутатів: Дмитро та Михайло Добкіни, Віктор Балога, представник аграрної імперії Аркадій Корнацький, гламурна депутатка в шубі за кілька тисяч долларів Альона Кошелєва та син мільярдера Олексія Вадатурського Андрій Вадатурський.

Так, закарпатець Віктор Балога орендує житло за рахунок простих українців, коли його сім’я має розкішну квартиру в центрі Києва. У гості до Балоги журналістів не пускають, але підтверджують, що квартиру сім’я придбала ще в 2008 році, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

 

«]

ЦЕ ЦІКАВО

  • Виктор #Балога оказался предателем. Нардеп призвал отказаться от оккупированных территорий
  • Журналісти знайшли розкішне київське житло Віктора Балоги. Відео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов