.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Тимошенко Юлія

Весілля дочки Тимошенко — бенкет під час чуми. 2 фото. Відео

tim-vesilia127 грудня 2014 року в НСК «Олімпійський» відбулося друге весілля дочки Юлії Тимошенко Євгенії та одесита Артура Чечоткіна.

Урочистість влаштували в одному з готелів комплексу, куди журналістів не пустили.

Однак світлини та відео, на яких видно, як прибувають гості, у мережі все-таки з’явилися.

На весілля шанувальниці шикарних авто Жужі гості приїздили переважно на «Toyota Land Cruiser», «Porsche Cayenne» і «Mercedes».

Одним з перших прибув коханець Юлії Тимошенко — адвокат Сергій Власенко.

Жінки в розкішних вечірніх сукнях і шубах, чоловіки в костюмах привезли величезну кількість подарунків. Відомо, що на весілля запросили близько 200 осіб.

Близько 19.00 до будівлі під’їхав броньований «Mercedes» Юлії Тимошенко, але екс-прем’єра в ньому не було. З машини вийшли лише охоронці.

Потім під’їхала «Audi», прикрашена квітами, а за нею кілька «Мерседесів». Кортеж одразу заїхав до підземного паркінгу, пишуть «Вести». Тому сфотографувати наречених нікому не вдалося.

Було багато кортежів з дніпропетровськими номерами, звідки родом родина Тимошенко, а також з одеською серією.

Серед гостей також помітили тітку газової аферистки — Антоніну Ульяхіну, депутата Олександра Абдулова та екс-депутата Олександра Шевченка з дружиною.

tim-vesilia2

Гостей розважала співачка-рашистка Тіна Кароль. Більше зірок на весіллі начебто не було.

Свадьба Евгении #Тимошенко. Кортеж молодых на свадьбе Евгении Тимошенко

Навіщо було влаштовувати шикарне весілля своєї дочки в різдвяний піст в умовах війни, загибелі тисяч людей, коли десятки тисяч стали каліками?

Те, що влаштувала Тимошенко називається танцями на кістках українських патріотів. Це верх підлості й лицемірства по відношенню до українців. Проводити цю весілля в пишному вигляді під час того, як Україна перебуває в жалобі і весь народ напружується у війні з російськими окупантами. Для чого такий бенкет під час чуми?

Цією весіллям Тимошенко напевно забила останній цвях у кришку труни свого політичного майбутнього.

Нагадаємо, що під час розстрілу Майдану, 20 лютого 2014 року, донька Юлії Тимошенко святкувала день народження в Італії.

Для свого свята Євгенія Тимошенко обрала найдорожчий римський готель Де Руссі, розташований за крок від Пьяцца дель Пополо, місця, де до 19 століття відбувалися публічні страти.
Переночувати тут коштує від 600 євро за найпростіший номер. А розташовані внизу крамниці якнайкраще ілюструють рівень статку пожильців – ціни на каблучки в одному з магазинів починаються від 5 тис. євро, а чоловічий піджак коштує від 4-х. Номер у готелі зареєстрували на Артура Чечьоткіна. 414-й – один з найкращих у готелі, його балкон просто над входом і виходить на Пьяцца дель Попполо. Зазначимо, що пара зареєструвалася в готелі надвечір.

18 лютого – в день початку кривавих київських подій. А 20 лютого розстріляних українців було вже більше 50-ти, в українській столиці беркутівці та снайпери стріляли в беззбройних людей, жінки з усіх усюд пішки підтягувалися до центру, несли їжу, медикаменти і допомагали розбирати асфальт на бруківку.

Анастасія Марцинюк, Національне бюро розслідувань України

ЦЕ ЦІКАВО

  • Громадянка незаконно внесла на рахунки партії «Батьківщина» понад 2,2 мільйона гривень, використавши персональні дані 15 осіб. Відео
  • #Гриценко відмовив #Тимошенко: «Сезонний авітаміноз»
  • #Тимошенко домовилася з Аваковим про результати президентських виборів. Відео
  • 8 технических кандидатов в президенты, — #Тимошенко cфальсифицирует #выборы в окружкомах. Документ
  • «Ми ж поки мети не досягнемо – ми не заспокоїмося». У Раді прокрутили запис розмови мафіозі Коломойського з Тимошенко. Аудіо
  • 500 гривен, — #Тимошенко уличили в массовом подкупе избирателей: работают «черные» штабы
  • Зашкварені. Прямой снял мультфильм, в котором высмеивает баллотирование #Тимошенко. Видео
  • #Ющенко заявив, як #Тимошенко перешкоджала йому отримати Томос. Відео
  • У БПП нагадали, як #Тимошенко зірвала отримання ПДЧ для вступу в НАТО і розвалювала армію
  • #Тимошенко таємно зустрічалась з Пінчуком, – розслідування. Відео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов