.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Гладчук Вадим

Вадим Гладчук: у ПРиБЮТі дуже багато педофілів, корупціонерів, бандитів, казнокрадів та шахраїв

gladchuk27-09-2010-smallГладчук Вадим Федорович народився 9 лютого 1975 року в Києві. Громадянин України. Не одружений. Член Партії Народний порядок. Судимості відсутні.

Здобув медичну і вищу економічну освіту, в 1994—1996 рр працював на швидкий медичній допомозі. З 1997 року помічник-консультант кількох народних депутатів України, з 2000 по 2002 рік — помічник-референт депутата Київської міської ради. Спеціалізувався на питаннях соціального захисту киян, молодих громадян України.

Засновник та голова Всеукраїнського об‘єднання “Молодь — надія України”. У 1997—2005 роках ця організація провела громадянську кампанію за збереження студентських пільг і скасування загального військового обов‘язку, проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги у Києві, зростання цін на проїзд в громадському транспорті. У 2002 та 2006 рр балотувався на посаду Київського міського голови. З 2000 р — парламентський журналіст. У 2000—2001 рр випускає телепрограму “Молодь — надія України”. Нині редактор газети “Молодіжні Хроніки”, інтернет-видання “Громадянський спротив України” (www.sprotiv.org). Телефон 050-462-94-15.

Що Вас примусило йти на вибори до Київської обласної ради?

Партія Народний порядок за кілька місяців до місцевих виборів оголосила публічний конкурс з пошуку «чесних кандидатів», і я став переможцем цього конкурсу. Принагідно ПНП доручила мені очолити виборчий список до Київської обласної ради, через мою журналістську діяльність, внесок у розбудову громадянського суспільства та неабиякий досвід щодо виборчих питань.

Ви згадали про Вашу участь у виборчих кампаніях, скажіть кілька слів з цього приводу?

Я кілька разів балотувався на посаду Київського міського голови. Активно боровся з фальсифікацією виборів Президента України у 2004 році. Також я автор проекту вуличних виборів «Вибори на Майдані», метою якого є протидія поширенню фальшивих соціологічних досліджень та навчання виборців. 

З якою програмою Ви та ваша Партія Народний порядок йдете на вибори?            

Я вважаю, що наша виборча програма є найбільш реалістичною та збалансованою. Партія Народний порядок хоче збільшити рівень оплати праці у бюджетній сфері, хочемо зробити доступнішою якісну медичну допомогу та ліки. Наші депутати будуть ремонтувати прогниле комунальне господарство, іржаві труби, аварійні будинки, розбиті дороги. Наше завдання – вирішити нагальні проблеми місцевих громад.

Ми проти збільшення податкового тиску на підприємців. Тому наші активісти зараз чи не щодня пікетують Верховну Раду та Кабмін, вимагаючи відхилення драконівського податкового кодексу уряду Азарова. Нагадаю, що президент України Віктор Янукович обіцяв лохторату податкові канікули на 5 років, а не збільшення податків у 5 разів.

Розкажіть про свою журналістську діяльність?

Я є редактором газети «Молодіжні хроніки» та інтернет-видання Sprotiv.org. «Громадський спротив України» – це часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям. Наша редакція пише про корупцію, бєспрєдел правоохоронних органів, авторитаризм нинішнього президента Януковича, систематичні випадки цензури та переслідування журналістів. Ми оприлюднюємо заяви та звернення правозахисних організацій. Розслідуємо кричущі випадки дерибану бюджетних коштів, казнокрадства. Зокрема наше видання спеціалізується на висвітленні корупції в сфері державних закупівель. В 2007—2009 роках наші журналісти єдині регулярно друкували журналістські розслідування щодо тендерної мафії. Це дуже розлютило президента тендерної палати – комуніста Олександра Ткаченка, коханка якого Віра Пстрак звела на мене наклеп до правоохоронних органів. Слідчий Солом’янського райвідділу міліції – Іван Дьордяй сфабрикував проти мене кримінальну справу та незаконно протримав під вартою 16 діб. Зараз я виграв у держави суд, вона має відшкодувати мені моральні та матеріальні збитки нанесені ментами-перевертнями на замовлення тендерної мафії.

Якщо Ви переможете з ким буде співпрацювати фракція вашої партії у Київській обласній раді?

Ми будемо намагатися створити конструктивну більшість. Але я можу запевнити, що ми не будемо у жодному випадку співпрацювати ні з минулою владою (БЮТ), ні з нинішньою (партія регіонів).

А чому саме?

Як показує практика, а сама вона є критерієм істини, сьогодні у ПРиБЮТі дуже багато педофілів, корупціонерів, бандитів, казнокрадів та шахраїв. Нам з ними не по дорозі.

 

posvid_sprotiv_gladchuk1-1

На фото посвідчення редактора опозиційного видання Спротив

 

Gladchuk povernuti NZF1

На фото мітинг з вимогами повернути державі вкрадений олігархами Кучми Нікопольський завод феросплавів

 

Gladchuk miting na Bankovii 2005

Мітинг на Банковій у 2005 році

 

Gladchuk kabmin2

Мітинг біля Кабміну проти необрунтованого підвищення цін на бензин

 

Gladchuk bylya pamatnika Omele

Вибори Київського міського голови: Гладчук проводжає прораба Омельченка на пенсію

 

Gladchuk sammit OON

Молодіжний саміт ООН

 

Gladchuk vibori na Maidani Cherkasi

Парламентські вибори на майдані у Черкасах

 

Gladchuk kolyadue bylya ambasadi USA

Щороку Гладчук та його однодумці знайомлять з українськими колядками іноземних послів

Спілкувалася Ольга Раскіна, sprotiv.org

ЦЕ ЦІКАВО

  • COVID-19? У середині березня я почав хворіти на «чудну хворобу», — Гладчук
  • Гладчук: я вимагаю політичної відповідальності Зеленського та його слуг за брехню, зраду, корупцію, узурпацію влади, обмеження свободи слова та руйнування нашої Української держави
  • Зеленский відцензурував Гімн України, — розслідування
  • Редактор Спротиву Гладчук балотується у народні депутати по 223 виборчому округу (Київ, Шевченківський район). Фото
  • Гладчук закликає Авакова не зловживати владою та не залякувати тих, хто критикує Зеленского
  • Гладчук закликає Зеленського підписати указ про кастрацію депутатів, які голосували за тоталітарні закони
  • Гладчук знайшов для Зеленского 3 фото на тему значення парадів
  • Окупанти не виконують домовленості з Зеленським і не відводять свої війська від Станиці Луганської
  • Редактор sprotiv.org Гладчук закликав генерала Козловського не перетворюватися на генерала Пукача
  • #Київпрайд: Кохайтеся, чорнобриві, Та не з москалями, — Т.Г. Шевченко
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов