.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Бачун Олег

Олег Бачун відповів на закид бютівського нардепа Портнова козацькою мудрістю

Олег Бачун відповів на закиди народних депутатів козацькою мудрістю

Голова окружного адміністративного суду м.Києва Олег Бачун відповів народним депутатам, що оприлюднили інформацію про його доходи, старою козацькою мудрістю:

«Запорізькі козаки турецькому султану!

Ти – шайтан турецький чорт, проклятого чорта брат і товариш і самого Люципера секретар!

Який ти в чорта лицар коли голою сракою їжака не вб’єш? Чорт висирає а твоє військо пожирає. Не будеш ти, сукин ти сину, синів християнських під собою мати, твого війска ми не боїмося, землею і водою будем битися з тобою, распройоб твою мать.

Вавілонський ти кухар, Македонський колесник, Ієрусалимський броварник, Олександрійський козолуп, Великого й Малого Єгипта свинар, Подолянська злодіюка, Татарський сагайдак, Каменецький кат, і всього світу і підсвіту блазень, а нашого Бога дурень, самого гаспида онук і нашого хуя крюк. Свиняча морда, кобиляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, мать твою вйоб!

Отак тобі козаки відказали плюгавче! Невгоден єсі матері вірних християн! Числа не знаєм бо календаря не маєм, місяць в небі, рік у книзі, а день такий у нас як і у вас, поцілуй за те у сраку нас!…

Підписали: Кошовий отаман Іван Сірко зо всім кошом запорізьким»

Така відповідь судді міститься у відповіді Олега Бачуна на депутатське звернення Андрій Портнова щодо джерел доходів Голови окружного адмінсуду Києва.

 

Народна правда

ЦЕ ЦІКАВО

  • Зачем замгенпрокурора Украины Олег Бачун летал в Москву? Расследование
  • Олег Бачун відповів на закид бютівського нардепа Портнова козацькою мудрістю
  • Олег Бочун: БЮТовцы начали «кошмарить» неугодных судей, срывающих их планы
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов