.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Зеленський Володимир Олександрович

«Хтось до в’язниці, а хтось взагалі», — у ЗЕкоманді анонсували зачистку «патріотів та порохоботів» після «зміни президента»

zel-Sibir1-500x500

 

«Друзі, думаю через кілька тижнів, крім зміни Президента, в країні почнуть відбуватися ще деякі процеси. Вони торкнуться ключових активістів, патріотів, тітушок, підконтрольних силовикам банд, порохоботов і створених на офшорні гроші лідерів думок.

Упевнений, вони почнуть потихеньку зникати. Хтось до в’язниці, хтось в еміграцію, хтось під диван, хтось в лікарню, а хтось взагалі.

Це об’єктивний процес, тому що вперше за п’ять років цю категорію непрацюючих елементів перестане підтримувати і фінансувати офіційна влада — президент, силовики, члени уряду і бізнес-партнери Порошенко «, — написав екс-замголови адміністраці Януковича, Андрій Портнов, у своєму телеграм-каналі.

За його словами, це почнеться після зміни влади, вже через кілька тижнів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зазначимо, що журналісти накопали інформацію про те, що особи, пов’язані з Портновим, робили офіційні пожертви на кампанію Зе.

Щодо погроз Портнова масовими репресіями заяви штабу Зе не було. Також Портнов разом із Лукаш у своєму Телеграм-каналі дають публічні поради, як треба діяти членам комісій від Зеленського.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Зеленський зрадник. «Кварталівська» кінокомпанія у росії за 2020 рік збільшила доходи на 55,8 мільйонів рублів
  • Блазень Зеленський розважав Януковича й Медведєва після ратифікації «Харківських угод» — вони були у в банних халатах. Відео
  • ЗЕпіар. Чинний заступник секретаря РНБО Олексія Данілова допомагав готувати «Харківські угоди»
  • Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?
  • Татаров з офісу Зеленського у розпал Революції Гідності отримав нагороду від Януковича
  • Ілля Павлюк керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського? Відео
  • Більшого брехуна, чим ЗЕ в Україні не існує, — Гладчук
  • Антинародний режим кремлівського посіпаки Зеленського з коронавірусного фонду не купив жодного апарату ШВЛ для українців!
  • Нардеп Куницький з фракції Зеленського тисне на Мінінфраструктури в інтересах пов'язаного з РФ бізнесу
  • Зелені гниди заборонять українцям оренду чи продаж нерухомості без рієлторів та створять корупційну схему грабунку власників житла
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов