.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Зеленський Володимир Олександрович

Фальсифікація: #Зеленський показав результат аналізу на наркотики »заднім числом»

blaZEn1-500x378

Кандидат у президенти Володимир Зеленський оприлюднив результат аналізу, згідно з яким наркотичних речовин у його організмі немає, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

При цьому спершу він оприлюднив у Facebook аркуш, на якому датою здачі аналізу значиться 2 квітня, а за 15 хвилин – із датою 5 квітня.

У проміжку між цими діями кореспондент «Української правди» звернулася до речника штабу кандидата Дмитра Разумкова, він порадив звернутися у прес-службу – а там не відповіли.

УП зберегла документи, оприлюднені на Facebook-сторінці Зеленського в обох варіантах.

У висновку наркотики-скринінгу сказано: «У досліджуваній пробі периферичної крові наркотичні речовини не виявлено. Підтверджено повторним дослідженням».

Крім дати, в результатах аналізів усе збігається.

Перший оприлюднений варіант було надруковано о 14:24 п’ятниці, а другий – о 16:56.

Також у пості міститься лист від «Eurolab» про те, що біологічні зразки Зеленського паралельно передали до іспанської клініки HM Hospitales.

Власниками «незалежної» лабораторії, в якій Зеленський здавав аналізи, виявились росіяни, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Засновник і президент лабораторії Eurolab  — Андрій Пальчевський. Він був заступником міністра молоді та спорту Рафіля Сафіуліна за часів Януковича. За інформацією ЗМІ, бізнесмен має російське та українське громадянства, також  він відкрито підтримував Зеленського під час передвиборчої кампанії.

zel-rus-eurolab1

Другий кінцевий бенефіціарний власник Eurolab, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб,  – росіянин Олексій Кириллов, який зареєстрований у Москві.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Зеленський зрадник. «Кварталівська» кінокомпанія у росії за 2020 рік збільшила доходи на 55,8 мільйонів рублів
  • Блазень Зеленський розважав Януковича й Медведєва після ратифікації «Харківських угод» — вони були у в банних халатах. Відео
  • ЗЕпіар. Чинний заступник секретаря РНБО Олексія Данілова допомагав готувати «Харківські угоди»
  • Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?
  • Татаров з офісу Зеленського у розпал Революції Гідності отримав нагороду від Януковича
  • Ілля Павлюк керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського? Відео
  • Більшого брехуна, чим ЗЕ в Україні не існує, — Гладчук
  • Антинародний режим кремлівського посіпаки Зеленського з коронавірусного фонду не купив жодного апарату ШВЛ для українців!
  • Нардеп Куницький з фракції Зеленського тисне на Мінінфраструктури в інтересах пов'язаного з РФ бізнесу
  • Зелені гниди заборонять українцям оренду чи продаж нерухомості без рієлторів та створять корупційну схему грабунку власників житла
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов