.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Гриценко Анатолій

За бандитським нападом на Гриценка в Одесі стоїть СБУ, — Єгор Фірсов

SBU-KGB1

 

Соратник лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка Єгор Фірсов стверджує, що за нападом на активістів цієї політсили в Одесі стоїть Служба безпеки.

Про це він пише 3 грудня своєму блозі на «Українській правді», називаючи прізвища п’ятьох нападників, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Важлива інформація з приводу нападу на Гриценка й активістів партії „Громадянська позиція“. Особи п’ятьох нападників вже встановлено, їх затримали. Щодо чотирьох пройшов суд, який відправив їх під домашній арешт з електронними браслетами. П’ятого судитимуть сьогодні», – пише Фірсов.

За даними нардепа, прізвища нападників: Олександр Капшін, Рамзан Тагіров, Володимир Куляба, Богдан Іванченко й Андрій Іванов.

За його словами, Тагірова називають рейдером, організатором погромів на будівництвах.

«У мережі можна знайти матеріали, які розповідають про подвиги цих „активістів“ – напад на будівельні майданчики, наїзди на нелегальні зали ігрових автоматів і спроби кришування таких закладів та інші замовні руху. І ось до цих подвигів додався ще один – напад на кандидата в президенти», – пише екс-нардеп.

Фірсов стверджує, що за його інформацією, нападники на Гриценка «діяли за вказівкою СБУ».

«До речі, СБУ займалася й іншими провокаціями проти Анатолія Степановича в Харкові, Дніпрі, Вінниці та інших областях. Всі імена відомі й, сподіваюся, скоро будуть названі», – резюмує політик.

28 листопада 2018 року близько 30 людей в масках напали на лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка та його однопартійців в Одесі.

Гриценко поклав відповідальність за напад на нього з соратниками в Одесі на президента Петра Порошенка.

У партії «Блок Петра Порошенка» заявили, що вимагають від правоохоронних органів швидкого розслідування хуліганських дій щодо Гриценка, а його самого звинуватили у чорному піарі.

30 листопада міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що п’ятеро нападників на Гриценка  впізнані і затримані Національною поліцією, а ще щодо 12 осіб будуть прийняті процесуальні рішення.

В Генпрокуратурі зазначали, що «з даних допиту можливих фігурантів бійки з’ясовано, що протиправні дії стосовно керівника політичної партії не пов’язані з його громадською діяльністю, як майбутнього кандидата у президенти України, а стосуються можливих корупційних зв’язків, незаконного відчуження майна Міністерства оборони та іншої діяльності під час зайняття посади керівника вказаного міністерства».

Гриценко раніше оголосив про намір брати участь у президентських виборах у березні 2019 року.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Вже третій кандидат знявся на користь «єдиного від демократичних сил» Гриценка
  • Суд за позовом #Гриценко визнав дії ЦВК з фальсифікації виборів незаконними
  • Пошли за #Гриценко, а пришли за собой. Расследование
  • За бандитським нападом на Гриценка в Одесі стоїть СБУ, — Єгор Фірсов
  • Гриценко через брехню позивається до партії Порошенка
  • #Гриценко перемагає у 2-му турі, — соцопитування
  • #Саакашвили вернется, — #Гриценко заявил о своем первом указе на посту президента. Видео
  • #Гриценко кличе кремлядь #Тимошенко на дебати щодо змін Конституції. Відео
  • Неожиданно президентский рейтинг возглавил #Гриценко
  • Захід не зацікавлений залишити #Порошенко при владі, – #Гриценко. Відео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов