.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

«Фейкові вибори» на окупованому Донбасі є частиною гібридної війни РФ, — НАТО

okupacia1-500x391

 

Так звані «вибори», які відбулися минулої неділі в угрупованнях «ДНР» та «ЛНР» є частиною гібридної війни Кремля проти України.

Таку заяву зробила президент парламентської асамблеї НАТО Раса Юкневічене, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Це не вибори, це фейкові „вибори“. Жодна країна НАТО, жодна країна Європейського Союзу не визнає ці „вибори“. Не буде жодних наслідків, вони порушують міжнародне право. Щоб вони не говорили, це не вибори, а частина гібридної війни», — наголосила Юкневічене.

За словами президента парламентської асамблеї НАТО, Україна лишається полігоном кремлівської пропаганди та об’єктом гібридної війни.

«Це ті ж самі дії, до яких вдавався КДБ за часів Радянського Союзу. Всі ці методи зараз працюють, тільки вже з урахуванням особливостей сучасного світу, з використанням Інтернету, соцмереж — всього того, що вони (росіяни — ред) можуть використати», — заявила посадовець.

Юкневічене також звернула увагу на окремі елементи інформаційної війни Росії проти України.

«Навіть той наратив, який використовує Кремль у західних ЗМІ про те, що конфлікт в Україні це український конфлікт. Це не український конфлікт, це агресія Росії проти України. Там офіцери Російської Федерації керують цими так званими сепаратистами. Не було б ніякого сепаратизму, якщо б не вторгнення Росії в цю країну», — наголосила вона.

9 листопада 2018 року за фактом організації псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу було розпочато кримінальне провадження.

11 листопада на території ОРДЛО пройшли так звані «вибори» ватажків угруповань «ДНР» і «ЛНР».

В ОБСЄ вважають, що «вибори» на території ОРДЛО не відповідатимуть Мінським угодам.ЄС також засудив заплановані проросійськими бойовиками на 11 листопада «вибори» на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Міністри ЄС 19 листопада обговорять нові санкції через «вибори» на окупованому Донбасі.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов