.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Поплавський Михайло

#Поплавський на презентації видав масажиста за професора Кембриджу

poplavskyi-mihailo1

Навколо презентації книги Михайла Поплавського «Ректор» розгорівся скандал, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

На своїй сторінці в Instagram ректор університету культури і мистецтв опублікував фото і відео з нібито офіційної презентації своєї книги, в якій брали участь офіційні представники Кембриджського університету.

Поплавський зазначив, що його книгу можна буде прочитати в бібліотеці університету.

У той же час, викладач Стенфордського університету Іван Козаченко провів своє власне розслідування і з’ясував, що від Кембриджського університету ніхто офіційно не брав участі.

Презентація проходила в Даунінг Коледжі, який є частиною університету, але Козаченко зазначає, що залу там можна просто орендувати.

У презентації Поплавського брав участь професор Пітер Мілбарк. Його особистість також спробували перевірити, однак такого імені та прізвища в списку співробітників Кембриджа не знайшли.

— Серед жителів Кембриджа знайшовся Пітер Мілбарк — хіропрактик або, іншим словами, масажист, — підкреслив Козаченко.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Нахабний орел: мультимільйонер #Поплавський дражнить злиденних стареньких космічною пенсією
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов