.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Скандальний екс-головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький вбив 3 людей у ДТП

DTP-major1

 

Внаслідок ДТП за участю колишнього начальника управління містобудування та архітектури Харківської міськради Сергія Чечельницького загинуло троє людей, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Як зазначає прес-служба поліції Харківщини, ДТП трапилася 19 серпня 2018 року близько 15:00 неподалік села Піщане Вовчанського району.

«Попередньо встановлено, що на автошляху „Харків – Вовчанськ“ сталося зіткнення автомобілів „ВАЗ“ та „Lexus“. Від отриманих внаслідок аварії травм 77-річний водій та 63-річна пасажирка автівки „ВАЗ“ загинули на місці. Ще одна 74-річна пасажирка „ВАЗ“ померла у кареті швидкої», — повідомили в поліції.

64-річний водій «Lexus» отримав забій грудної клітини, стан його здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Вовчанського відділу поліції.

На даний час поліцейські з’ясовують усі обставини ДТП.

Водночас, як повідомляє УНІАН, автомобілем Lexus керував колишній головний архітектор Харкова, фігурант кримінального провадження про розкрадання комунальних земель за кооперативною схемою Сергій Чечельницький.

Кореспондент УНІАН зателефонував Чечельницькому.

«Це величезна неприємність. Я не можу зараз говорити, вибачте, будь ласка», — сказав екс-чиновник, після чого поклав слухавку.

Як повідомлялося, у вересні 2016 року Генпрокуратура порушила справу відносно організації схеми з розкрадання 654 га землі Харкова на суму 4 млрд грн. У Харкові проходили обшуки у приміщеннях, які належать меру Геннадію Кернесу та матері депутата ВР Михайла Добкіна.

Згідно з текстом подання щодо дозволу на арешт Добкіна, у 2008 році він вступив у змову зі своєю заступницею, яка відала питаннями землі Тетяною Овіннінковою та двома її підлеглими начальниками управлінь Харківської міськради Сергієм Чечельницьким та Борисом Бароніним для незаконного відчуження земельних ділянок із власності міста.

12 травня 2017 року генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що Апеляційний суд Києва погодив клопотання про арешт заступниці міського голови Харкова Тетяни Овіннікової з можливістю застави у сумі 30 млн грн. Заставу було внесено через кілька днів.

1 червня апеляційний суд Києва відсторонив Овіннікову з посади. Наступного дня стало відомо, що вона звільнена з посади заступника і призначена радником міського голови.

2 червня 2017 року ГПУ вручила підозру начальнику управління містобудування та архітектури Харківської міської ради, який одночасно був заступником директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради, Сергію Чечельницькому та його заступнику.

10 липня 2018 року Генпрокуратура повідомила про завершення досудового розслідування.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов