.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Регламентний комітет Ради пропонує обмежити доступ журналістів до кулуарів парламенту

Skryabin-Rada1-500x280

 

Регламентний комітет Верховної Ради України запропонував обмежити доступ ЗМІ до кулуарів парламенту, повідомляє sprotiv.org.

Відповідну пропозицію комітет опублікував на сайті ВР.

У ньому йдеться про те, що на третьому поверсі кулуарів Ради варто створити прес-центр для роботи в ньому журналістів. Також пропонується «унормувати» порядок позбавлення журналіста акредитації та анулювання акредитаційної картки за порушення правил.

Також комітет пропонує переглянути положення щодо доступу працівників ЗМІ до пленарних засідань парламенту, «врахувавши при цьому, що перший і другий поверхи кулуарів Верховної Ради України в адміністративному будинку по вул. Грушевського, 5 мають бути передбачені для вільного доступу народних депутатів України та відкриті для інших відвідувачів – представників органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, іноземних громадян та громадян України».

Депутат Мустафа Наєм вже висловив обурення подібними пропозиціями, заявивши, що 10 липня 2018 hjre розпочнеться збір підписів проти введення нових порядків.

«Поки я депутат, не буде цього. Якщо треба буде, готовий підписувати „запрошення“ кожному журналісту, оператору і фотографу особисто. Завтра почнемо збір підписів проти цього рішення комітету. І не таких маразматиків журналісти переживали. Коротка пам’ять у них», — написав він.

Повідомляється, що такі заходи комітет пропонує вживати після «недопустимої поведінки» журналістів Юлії Махмуді з «Громадського вісника Києва» та Валерії Єгорової з Flash on Time News.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов