.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Два мільйони солдатів, — ціна повернення окупованого Донбасу військовим шляхом

prapor-ZSU1-500x280

 

Українці не зможуть повернути територію, вже захоплену Росією, вважає спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Звичайно, українці не зможуть повернути територію, вже захоплену Росією. Росія занадто сильна. Але ціна подальшого наступу для РФ вже виросла, і буде рости ще більше», — сказав він в ході візиту на Донбас, передає BBC.

Мається на увазі виключно військовий шлях повернення Україною окупованих територій. Це виключено унаслідок неспівставного потенціалу України і Російської Федерації. Ми не можемо проводити наступальні дії на Сході навіть якщо ми мобілізуємо все українське суспільство. Ми не маємо цих сил, тому що проведення операції на Сході передбачає проведення додаткових операцій на інших напрямках з метою забезпечення територіальної цілісності України.

Це потребує по самим скромним розрахункам приблизно два мільйони солдатів. Ми собі не можемо цього дозволити, і Україна собі не може такого дозволити в принципі.

Так, безумовно, ми ті території повернемо, але політично-військовим шляхом і тільки після того, як складуться такі умови, що Росія просто не зможе фізично утримувати ті території під тиском санкцій і проваджувати нормальну економічну політику. Після того, коли вона буде неспроможна забезпечувати мінімальний порядок на тих територіях і з огляду на те, що ці території можуть стати зоною анархії — тільки тоді Україна зможе проводити поліцейську операцію по встановленню конституційного ладу на тій території. Це буде військово-поліцейська операція.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов