.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Кличко Віталій

«У мене є 2 бізнеси, 4 з яких в Німеччині», — як #Кличко заробив мільйони

Klichko-dibil1-500x354

 

Завдяки власній популярності київський мер Віталій Кличко заробив мільйонні чеки, повідомляє 40ka.info.

Раніше стало відомо, Кличко, який задекларував дохід за минулий рік у 5 мільйонів гривень, заробляє на продажу товарів під своїм брендом.

Згідно з даними німецького торгового реєстру, в Німеччині у сім’ї Кличків є кілька компаній. Компанія Klitschko Management Group заснована в 2007 році Віталієм і Володимиром Кличко та їх менеджером Берндом Бенте.

Фірма Klitschko Management Group GmbH пропонувала консалтингові послуги для західних фірм, які мають намір вийти на український ринок.

Серед партнерів KMG вказані найбільший комерційний телеканал Німеччини RTL, IDermapharm AG, McFIT, S. Oliver, Deutsche Telecom і Porsche.

Також, у 2016 році братом столичного мера Володимиром Кличком зареєстрована компанія KLITSCHKO Ventures GmbH. Вона відповідає за імідж бренду Кличко, а також сприяє «розвитку нових сфер діяльності та дочірніх брендів».

Основний дохід мера це використання особистого бренду.

Торгова марка «Кличко» українською, англійською та німецькою мовами задекларована, і її можна розміщувати на спортивному одязі, продуктах, побутової хімії, в кіно, на машинах, годиннику — всього близько 1000 позицій.

Відомий американський інтернет-магазин amazon.de щосили торгує футболками з брендом Кличка за ціною від €14 до €25, причому на кожній позиції написано, що це офіційна продукція.

На сайті ebay є ще й німецькі джинси «Кличко», і куртки за ціною €20-40. А в інтернет-магазині KLITSCHKO FANSHOP продають чохли для телефонів за ціною $12, спортивні шапки по $11 і спортивні костюми за $70.

За минулий рік чиновник заробив 5 140 932 гривень, з яких 4 942 422 гривень доходів від роялті. У декларації зазначено, що зарплата мера склала 186 668 гривень, подарунок у не грошовій формі від Національного олімпійського комітету — 11 630 гривень, банківські відсотки — 212 гривень.

На рахунках Кличко в «Укрсиббанку» тримає 1 014 євро, 1 265 доларів, 6017 гривень, на банківських рахунках в «Банк Кредит Дніпро» 124 431 гривень і 24 долара.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Реформа #Кличко: стоимость проезда в общественном транспорте Киева поднялась до 8 грн
  • Корупційні схеми: #Кличко і нардеп #Микитась розіграли 600 млн на ремонт Шулявського мосту під себе
  • #Кличко розповів байку, чому стрімко і удвічі подорожчав проїзд у столиці
  • #Кличко залишить майже весь Київ без гарячої води до літа
  • #Кличко готується підняти ціну проїзду у комунальному транспорті до 8 гривень?
  • «У мене є 2 бізнеси, 4 з яких в Німеччині», — як #Кличко заробив мільйони
  • У #Кличко з`явилось власне «Межигір’я» під Києвом. Відео
  • #Кличко отправил представлять мэрию в судах уволенного за вранье с дипломом заместителя. Видео
  • Покращення по-новому. В центре Киева администация Кличко запретит парковку на 61 улице. Список
  • Екс-заступника #Кличко Володимира Бондаренка не покарають за «фальшивий» диплом
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов